PYTHAGORAS OPPIMISYMPÄRISTÖ - KÄYTTÖOHJEET
Pythagoraksen yleiskuvaus

Pythagoras-oppimisympäristö koostuu neljästä työtilasta, oppimateriaalista, työpajasta, opettajainhuoneesta ja näyttelystä. Haluttu työtila valitaan päävalikosta, joka löytyy aina sivun yläreunasta.

1. Oppimateriaali-osassa voit tutkia, harjoitella ja opiskella tilastomatematiikkaa. Oppimateriaalikokonaisuus koostuu neljästä eri osasta: esimerkkitutkimuksesta, tutkimusohjeista, tilastoteoriasta ja tehtävistä. Lisäksi voit vastata kyselyihin ja tarkistaa suoritustietosi.

2. Työpajassa on työkaluja itsenäistä tuottamista varten. Kyselytyökalulla voit tehdä ja julkaista oman kyselysi verkkoon. WWW-editorilla voit kirjoittaa ja julkaista kyselyyn liittyvän tutkimusraporttisi. Työpajassa on myös kommunikaatiotyökalut, joiden avulla voit vaihtaa ajatuksia muiden käyttäjien kanssa.

3. Opettajainhuone on tarkoitettu vain opettajien käyttöön. Voit käyttää hallinnoimistyökalua opiskelijoiden suoritusten tarkastelemiseen. Opettajainhuoneesta löytyy myös vain opettajien käyttöön tarkoitetut kommunikaatiotyökalut.

4. Näyttelytilaan kerätään parhaat tutkimusraportit kaikkien nähtäville.

5. Pythagoraksen etusivulle pääset aina näpäyttämällä päävalikossa olevaa kotitalon kuvaa.

6. Käyttöohjeisiin pääset painamalla päävalikon kysymysmerkkiä.